2.5.06

Söögieri - mulle kallid inimesed ja nende panused menüüsse ;)

muss - jõhvikakook;

ema - üks korralik piimaklimbi supp;
üks korralik piimariisisupp;
jänkusai (jänkukujuline munadepühasai);
kotletid väikeste singitükkidega;
gemüüse;

isa - vobla;

Kersti, Taavi, Veiko - vist ainsad, kes mõistavad, kui hea võib olla üks õige lagrits;

Helen - kaneeliga kohv;
kiivikook;
kanapirukas;
isetehtud vräpp;
doonau lained;

Nele H. - "kauboikohv" (kohv tehakse otse tassi, väga nutikas viis, eriti vaesele ja kannuta tudengile);
pruun Norra kitsejuust (Eestis nii head kitsejuustuvarianti igal juhul näinud ei ole);
pärlsibulad;
banaanileib (röstitud teraleib banaanilõikudega... parim hommikukohvi kõrvale);

Nele S. - oliivid mandlitäidisega;

rootslased Jonas, Monica ja Malin - oksaleib (tainas, mis koosneb ainult veest, jahust ja soolast, keeratakse ümber lehtpuukaika ja küpsetatakse lõkkel);
juustusai vaarikamoosiga, kehvadel päevadel kõlbab ka aprikoosi marmelaad (oluline on, et juust on all ja moos peal!);
banaan sokolaadiga (banaani sisse lõigatakse lõhe, mis täidetakse sokolaadiga. edasi keeratakse banaan fooliumisse ja küpsetatakse sütel, kuni head lõhna tulema hakkab);

Jaan - sinihallitusjuust;
korralik must tee;

Kalsad - rosinaleib (ainus õige rosinaleib tuleb Saaremaalt!);

Ruth - suhkrukringlid;
kodus tehtud karbonaad;