Söögieri - mulle kallid inimesed ja nende panused menüüsse ;)
muss - jõhvikakook;
ema - üks korralik piimaklimbi supp;
üks korralik piimariisisupp;
jänkusai (jänkukujuline munadepühasai);
kotletid väikeste singitükkidega;
gemüüse;
isa - vobla;
Kersti, Taavi, Veiko - vist ainsad, kes mõistavad, kui hea võib olla üks õige lagrits;
Helen - kaneeliga kohv;
kiivikook;
kanapirukas;
isetehtud vräpp;
doonau lained;
Nele H. - "kauboikohv" (kohv tehakse otse tassi, väga nutikas viis, eriti vaesele ja kannuta tudengile);
pruun Norra kitsejuust (Eestis nii head kitsejuustuvarianti igal juhul näinud ei ole);
pärlsibulad;
banaanileib (röstitud teraleib banaanilõikudega... parim hommikukohvi kõrvale);
Nele S. - oliivid mandlitäidisega;
rootslased Jonas, Monica ja Malin - oksaleib (tainas, mis koosneb ainult veest, jahust ja soolast, keeratakse ümber lehtpuukaika ja küpsetatakse lõkkel);
juustusai vaarikamoosiga, kehvadel päevadel kõlbab ka aprikoosi marmelaad (oluline on, et juust on all ja moos peal!);
banaan sokolaadiga (banaani sisse lõigatakse lõhe, mis täidetakse sokolaadiga. edasi keeratakse banaan fooliumisse ja küpsetatakse sütel, kuni head lõhna tulema hakkab);
Jaan - sinihallitusjuust;
korralik must tee;
Kalsad - rosinaleib (ainus õige rosinaleib tuleb Saaremaalt!);
Ruth - suhkrukringlid;
kodus tehtud karbonaad;
ema - üks korralik piimaklimbi supp;
üks korralik piimariisisupp;
jänkusai (jänkukujuline munadepühasai);
kotletid väikeste singitükkidega;
gemüüse;
isa - vobla;
Kersti, Taavi, Veiko - vist ainsad, kes mõistavad, kui hea võib olla üks õige lagrits;
Helen - kaneeliga kohv;
kiivikook;
kanapirukas;
isetehtud vräpp;
doonau lained;
Nele H. - "kauboikohv" (kohv tehakse otse tassi, väga nutikas viis, eriti vaesele ja kannuta tudengile);
pruun Norra kitsejuust (Eestis nii head kitsejuustuvarianti igal juhul näinud ei ole);
pärlsibulad;
banaanileib (röstitud teraleib banaanilõikudega... parim hommikukohvi kõrvale);
Nele S. - oliivid mandlitäidisega;
rootslased Jonas, Monica ja Malin - oksaleib (tainas, mis koosneb ainult veest, jahust ja soolast, keeratakse ümber lehtpuukaika ja küpsetatakse lõkkel);
juustusai vaarikamoosiga, kehvadel päevadel kõlbab ka aprikoosi marmelaad (oluline on, et juust on all ja moos peal!);
banaan sokolaadiga (banaani sisse lõigatakse lõhe, mis täidetakse sokolaadiga. edasi keeratakse banaan fooliumisse ja küpsetatakse sütel, kuni head lõhna tulema hakkab);
Jaan - sinihallitusjuust;
korralik must tee;
Kalsad - rosinaleib (ainus õige rosinaleib tuleb Saaremaalt!);
Ruth - suhkrukringlid;
kodus tehtud karbonaad;
0 Comments:
Postita kommentaar
<< Home